Készíts másodpercek alatt finom krémeket: a tejhabosítóval professzionálisan elkészítheted különféle italaidat, pl. lattet, cappuccinot, macchiatot vagy forró csokoládét. Te ismered a legjobban az ízlésedet, csináld hát meg otthonodban a legfinomabb tejeskávét!
Akár matchát is csinálhatsz vele, de habosításhoz a villánál és a kávéfőzőnél is jobb választás. Kiválóan alkalmas fehérjeporos italok elkeverésére anélkül, hogy további edényekre, turmixgépre vagy shakerre lenne szükséged.
A kézi tejhabosító mindenféle italt képes elkeverni, legyen szó akár hidegről, akár melegről, de még a tojást is felverheted vele! Az habosítóval sima tésztát és igazán habos tejszínhabot is csinálhatsz.
Könnyen tisztítható és tárolható. Csak öblítsd le vízzel és szappannal! Tökéletes ajándék lehet a kávé szerelmeseinek, elengedhetetlen kellék a konyhában.
Rozsdamentes acélból készült. Használata egyszerű, csak nyomd meg a gombot és elindul – ehhez mindössze egy pár (2 db) AA elemre lesz szükséged, mely NEM tartozéka a csomagnak. A habosító vezeték nélküli, hordozható és könnyen elfér a fiókban.
Használati tippek:
- Helyezd a tejhabosítót egy edénybe, amelyben a tej kb. 1/3-a van, hogy elkezdd a habosítást!
- Nyomd meg, majd tartsd lenyomva a ON/OFF kapcsolót.
- Amikor elkezd képződni a hab, óvatosan emeld feljebb a habosítót, hogy a habos rétegben maradjon!
- Engedd el a kapcsolót, amikor a tej már elég habos.
Ha forró tejhabot szeretnél készíteni, a tej hőmérséklete nem haladhatja meg a 60 fokot, különben a tej nem fog jól habosodni!